Smart home starter kit What should you buy first

Smarta hem verkar som om de borde vara dyra att sätta upp, men på något sätt blir de allt vanligare. Sanningen är att det inte kostar dig mycket att starta ett smart hem, och det kan vara riktigt enkelt att komma igång.

Som Kim förklarar i sin e-bok, How to Make Your Home a Smart Home on a Budget, att börja med bara ett fåtal prisvärda föremål kan ge dig Jetsons livsstil du har längtat efter utan att bryta banken. Utöver det kan börja i det små hjälpa dig att se hur mycket av ditt hem du vill ska vara “smart” och hur lycklig du är.

Med en hubbenhet som Amazon Echo, Google Home eller Hub-appen har vi några tips om var du kan komma igång med att ställa in ditt smarta hem. Om du gillar funktionerna nedan kan du fortsätta att lägga till i ditt smarta hem och göra det billigt.

Börja smått med smarta lampor

Att skaffa en av Hub-enheterna ovan (något som en Echo-enhet eller Google Home), är den perfekta starten för alla smarta hem. Men när hubben väl är inställd behöver du själva tekniken som gör ditt hem smart och vi rekommenderar att du börjar med smarta lampor.

Smarta lampor, som kan komma i form av smarta glödlampor, smarta strömbrytare eller smarta kontakter, låter dig tända, släcka eller till och med dämpa lamporna med röstkommandon. Med vissa glödlampor kan du till och med ändra färgerna på lamporna.

Smarta armaturer är relativt billiga produkter i sig och blir desto mer prisvärda eftersom de kan användas med saker du redan har i ditt hem. Genom att lägga till smarta glödlampor i en ljuskrona, eller koppla in dina favoritlampor till en smart kontakt, eller koppla in dina taklampor till en smart switch ger dig de trådlösa funktionerna du har letat efter med mycket små tillägg till ett rum.

Det är förmodligen lite mer ansträngning att installera en smart strömbrytare, men du kan skruva i en glödlampa, eller koppla in en smart kontakt i ditt befintliga uttag, med mycket liten svårighet.

Smarta lampor är ett bra ställe att starta ett smart hem eftersom de, förutom att de är ganska billiga och enkla att installera, är enkla att använda och praktiska. Du kan komma hem på natten och ha lamporna tända utan att leta efter en strömbrytare. Du kan dämpa eller lysa upp belysningen medan du lagar mat eller pysslar, ställa in belysningen så att den tänds och släcks enligt ett schema för att avskräcka inbrottstjuvar, och du kan släcka belysningen bekvämt i din säng. burk.

Så för att starta din smarta hemutveckling rekommenderar vi att du installerar några smarta lampor i form av smarta glödlampor, smarta strömbrytare eller smarta kontakter. När du väl har fått de här smarta enheterna du gillar i vissa rum kan du lägga till dem i andra, eller i fallet med kontakter, sätta annan elektronik på dem, inte bara lampor.

Tillgång till en smart garageportsnav
Om du har ett garage vet du besväret med att gå ut ur bilen för att öppna och stänga dörren bakom dig. Trådlösa garageportöppnare har funnits länge, men de kommer nu med smarta funktioner som ger dig några fler funktioner och gör en större in- och utgång till ditt hem och/eller fordon så mycket bekvämare. Är.

Smarta garageportsnav låter dig inte manövrera dina garageportar med din röst, men de låter dig öppna och stänga dörrarna med en fjärröppnare eller en app. Och med appen kan du öppna eller stänga dörrar från var som helst i världen.

Som med många smarta garageportsnav kan du komma åt historiken för när dörrar har öppnats och stängts. Det låter dig hålla reda på dina hembesök och du kan fastställa när en person har besökt eller inte.

De flesta smarta garageportsnav kan vara igång på några minuter, tack vare trådlös installation. De är ett praktiskt tillskott till ditt hem eftersom de gör det lättare att komma in i ditt garage och kan göra det och ditt hem säkrare.

De är inte lika billiga som smarta lampor, men det behöver inte kosta mycket för att få ett smart garageportsnav. Bekvämligheten de medför är väl värd bekostnaden.

Vårt sista förslag på en grundläggande, grundläggande smart apparat är ett smart dörrlås. Precis som Smart Garage Door Hub, stärker Smart Lock säkerheten och tillgängligheten i ditt hem, men den här gången har du röstaktiverade funktioner.

När du skaffar ett smart dörrlås spenderar du mer än bara smarta lampor och ditt smarta garagenav; Mycket avancerade smarta lås kan kosta $200 eller $300. Men i gengäld får du ett lås som är ett inbyggt säkerhetssystem, som ger dig kamerabilder, sabotagevarningar, loggar när folk kommer in i ditt hem och mycket mer.

Smarta dörrlås kan fjärrlåsas eller låsas upp med en app och kodas för att låsa upp för vissa användare, som House Cleaner. De kan också ställas in enligt ett schema, och några av dem kan låsas upp eller låsas med din röst.

Om du vill ha ett säkert hem är ett smart dörrlås en fantastisk enhet i sig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*