6 Apps every forgetful person needs

Med så mycket som händer i våra hektiska liv är det svårt att hålla våra scheman, uppgifter, konton och att göra-listor raka. Detta är särskilt utmanande för de av oss som inte kan behålla information som rör både våra professionella och personliga liv.

Du vet att du har en deadline på väg, men du kommer inte ihåg vilken dag det är. Eller så har du räkningar förfallna varje månad men du kommer inte ihåg förfallodatumen.

Om detta låter som du, oroa dig inte. vi har dig täckt. Här är sju appar speciellt utformade för att hjälpa även de mest glömska.

Google keep
En av de lättast att använda påminnelseapparna. Google Keep är en gratis app som låter dig ställa in text-, foto- och röstpåminnelser.

En funktion som gör appen så eftertraktad bland användare är dess hastighet. Oavsett om det är på en gammal eller ny enhet är Google Keep snabbt. Genom att helt enkelt trycka på textrutan kan du börja skriva dina anteckningar/påminnelser direkt. Det är perfekt för att plocka upp ett telefonnummer eller en adress i farten. Inget mer papper och penna.

Du kan också enkelt lägga till röstmemon i appen. Tryck bara på mikrofonen och börja prata. När du är klar konverterar appen din röstinspelning till maskinskriven text. Men om du inte känner för att läsa kan du spara inspelningen i appen och spela upp den när du vill.

Larm kan också ställas in för vilken tid som helst på dygnet oavsett hur allmänt, typiskt eller hektiskt ditt schema är. Appen har en enkel, välorganiserad att-göra-lista som kan placeras som en widget på din enhets hemsida. Appen synkroniseras också med Google, vilket innebär att du kan komma åt den från vilken dator eller annan enhet som helst.

Google Keep kommer gratis om du redan har ett Google-konto och är tillgängligt för Android och iOS.

Mint
Har du problem med att hålla koll på dina räkningar? Den här gratisappen kommer att bli din nya bästa vän. Det finns inget värre än att få den där varningen som säger att du har en förfallen räkning. Tack och lov är appar som Mint designade för att hjälpa dig hålla koll på alla dina återkommande räkningar och betala dem.

Appen fungerar med många företag som kreditkortsföretag, allmännyttiga företag, mobiloperatörer, billån, bolån med mera. Den kan också användas för att betala din hyra.

Användare kan välja och välja vilken specifik finansiell data de vill ladda ner till appen och därifrån spårar, övervakar och uppdaterar de informationen automatiskt varje gång de går in på appen/sajten.

Mint visar din finansiella information med ett lättanvänt gränssnitt som presenterar dina data i en mängd olika former och vyer, såsom färgade grafer och diagram. Appen i sig är ett mycket användbart verktyg för att kontrollera aspekter av din ekonomi som budgetering och investeringsspårning.

Mint är en gratis app tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

kom ihåg mjölk

Namnet säger i stort sett allt. Den här appen hjälper dig dock att hålla reda på information utöver dina resor till snabbköpet. Remember Milk är en beprövad uppgiftshanterings-att-göra-lista-app som låter dig dela dina dagliga uppgifter och listor med andra medlemmar i ditt hushåll.

Appen är bra för både tonåringar och vuxna som har problem med att jonglera och prioritera att göra-listor, komplicerade scheman och projektdeadlines. Varje uppgift kan organiseras i appen och kan lätt nås genom att skriva in namnet på uppgiften som skola, arbete, hem, livsmedel etc.

Varje uppgift kan taggas med en specifik tid och datum, för att säkerställa att dina prioriteringar, deadlines och mål uppfylls i tid och på rätt dag.

Appen är tillgänglig för både iOS- och Android-användare och kan laddas ner gratis.

tick tick Det
här är en annan plattformsoberoende att göra-app med några fantastiska funktioner som är redo att hjälpa dig att få saker gjorda. I likhet med Remember the Milk-appen organiserar TickTick dina uppgifter genom att lista dem i kategorier, som kan organiseras ytterligare i olika mappar. Dessa mappar kan färgkoordineras, vilket gör dem lätta att hitta och skilja mellan uppgifter.

Appen stöder och organiserar också uppgifter efter prioriteringar (Ingen, Låg, Medium och Hög). Kommer också med en påminnelse om bockplats. Du kan välja önskad plats på Google Maps och utlösa en påminnelse för att varna dig när du anländer eller går från en specifik plats som är kopplad till uppgiften.

Du kan aktivera den dagliga varningsaviseringen och börja din dag direkt från bock till bock. Välj ett tidsspecifikt datum så skickar appen ett meddelande vid den tidpunkten med alla uppgifter som är schemalagda för den dagen. Se det som din virtuella agenda.

Du kan ladda ner Tik Tok-appen gratis på Android- och iOS-enheter.

IFTTT
Oavsett om det gäller att hitta din telefon, komma ihåg att betala räkningar eller att slå på Wi-Fi, den här appen har dig täckt från nästan alla håll. IFTTT (If This, Then That), är ett allt-i-ett-automatiseringsverktyg som kopplar ihop appar, enheter och sociala nätverk så att användare kan automatisera en specifik åtgärd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*